tag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post10479254949635547..comments2024-02-15T18:11:35.366+01:00Comments on Czary - gary w kuchni: Bakłażan nadziewany kurczakiem i mangomagdamhttp://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-4498153784543461612016-05-17T12:45:59.298+02:002016-05-17T12:45:59.298+02:00Oczywiście, że można użyć cukinii, sama często tak...Oczywiście, że można użyć cukinii, sama często tak robię faszerując ją w ten lub podobny sposób. Co do bakłażanów to proponuję użyć młodych, świeżych wtedy nie będzie problemu. Stare i zwiędnięte faktycznie są gorzkie :-( magdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-29509065529577030742016-05-17T12:45:44.392+02:002016-05-17T12:45:44.392+02:00Oczywiście, że można użyć cukinii, sama często tak...Oczywiście, że można użyć cukinii, sama często tak robię faszerując ją w ten lub podobny sposób. Co do bakłażanów to proponuję użyć młodych, świeżych wtedy nie będzie problemu. Stare i zwiędnięte faktycznie są gorzkie :-( magdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-74640195900313703552016-05-17T11:56:26.387+02:002016-05-17T11:56:26.387+02:00Zamiast bakłażana można dać cukinię, jak ktoś nie ...Zamiast bakłażana można dać cukinię, jak ktoś nie ma :) Ja akurat nie przepadam za skórką bakłażana, jest dla mnie za gorzka. Ale cukinię zdarza mi się faszerować np. mięsem mielonym – z kolei kurczakiem nigdy nie faszerowałam, więc na pewno spróbuję :) Bardzo dziękuję za przypomnienie mi takich przepisów, w ramach podziękowań mogę tylko zaprosić na przepyszne sałatki i pizzę do Szybkiej Pizzy ;) Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz!Szybka Pizzahttp://www.szybkapizza.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-9771568840439265132016-05-08T16:26:46.736+02:002016-05-08T16:26:46.736+02:00bardzo fajny pomysł na bakłażany inaczej :) a ja r...bardzo fajny pomysł na bakłażany inaczej :) a ja również lubię kuchnię szybką i można wyczarować prawdziwe cuda kulinarne wtedy :)Anullahttps://www.blogger.com/profile/04428505430875079559noreply@blogger.com