tag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post7986212478233299251..comments2024-02-15T18:11:35.366+01:00Comments on Czary - gary w kuchni: Golonka z szynkowaramagdamhttp://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-19518321476326232992015-09-17T16:26:31.258+02:002015-09-17T16:26:31.258+02:00wystarczy taki zwykły do mrożonek :-)
również pozd...wystarczy taki zwykły do mrożonek :-)<br />również pozdrawiam i życzę smacznego :-)magdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-89333800008057028792015-09-17T12:28:11.844+02:002015-09-17T12:28:11.844+02:00Witam. Mam pytanie - czy to jeszt jakis szcególny ...Witam. Mam pytanie - czy to jeszt jakis szcególny woreczek? czy wystarcxzy taki do mrożonek. Pozdrawiam MagdaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06749312580867484548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-72027976526841147112015-07-07T16:11:34.894+02:002015-07-07T16:11:34.894+02:00Właśnie naszykowałam goloneczkę na peklowanie. Dzi...Właśnie naszykowałam goloneczkę na peklowanie. Dzięki za przepis, mam nadzieję, że się sprawdzi. EwaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-56242189449138801072015-01-25T22:21:52.803+01:002015-01-25T22:21:52.803+01:00Ja nie dodaję skóry, bo nie jestem zwolennikiem wę...Ja nie dodaję skóry, bo nie jestem zwolennikiem wędlin z dużą ilością tłuszczu (a i tak wychodzi tak jak widać na zdjęciu) ale nie ma przeszkód by dodała Pani trochę tłuszczu ze skóry do mięsa (ale zdecydowanie nie całość), wszystko zależy od tego co Pani i domownicy lubicie, proszę jednak pamiętać, że golonka nawet bez skóry jest mięsem dość tłustawym :-)<br />Ja kupuję mięso z golonki takie od razu obrane, bez kości i bez skóry :-)<br />pozdrawiammagdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-24554130194394457552015-01-25T22:06:12.440+01:002015-01-25T22:06:12.440+01:00Witam nie dawno kupiłam sobie szynkowar i testuje ...Witam nie dawno kupiłam sobie szynkowar i testuje wszystko co znajdę w internecie i tak się znalazłam u Pani Magdy i proszę mi powiedzieć jak to jest z ta golonką jednak jest dużo tej skóry i to mnie martwi a może nie potrzebnie ją usuwać a przemielić i dodać do pokrojonego mięsa pozdrawiam Joanna z BydgoszczyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-6018313320576216542014-12-22T21:17:32.605+01:002014-12-22T21:17:32.605+01:00nie, kroimy samo mięso, bez skórki :-)nie, kroimy samo mięso, bez skórki :-)magdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-50595223301176006592014-12-22T10:46:56.393+01:002014-12-22T10:46:56.393+01:00czy golonkę kroimy razem ze skórą?czy golonkę kroimy razem ze skórą?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-27529400683690437352014-03-12T21:36:26.228+01:002014-03-12T21:36:26.228+01:00Ząbek, zdecydowanie ząbek... i nie jest za mało, a...Ząbek, zdecydowanie ząbek... i nie jest za mało, ale jeśli ktoś chce dać więcej, to zawsze może, wszystko jest kwestią upodobań smakowych... natomiast zastanawia mnie - Drogi Anonimie - czy jesteś zwolennikiem wędliny z mięsa czy z czosnku... <br />pozdrawiam<br />magdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-45499836824508218962014-03-12T21:05:53.556+01:002014-03-12T21:05:53.556+01:00ząbek czosnku czy główkę czosnku???
ja daję główkę...ząbek czosnku czy główkę czosnku???<br />ja daję główkę i nie jest zbyt dużoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-36606822241310485662014-02-20T09:38:14.518+01:002014-02-20T09:38:14.518+01:00Fajna taka golonka ;) Fajna taka golonka ;) Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-9623553843138738872014-02-19T23:38:35.418+01:002014-02-19T23:38:35.418+01:00świetny pomysł:)świetny pomysł:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9160209523938090257.post-20118678507629257482014-02-19T23:30:16.116+01:002014-02-19T23:30:16.116+01:00witam, dziękuję za miłe słowa :-) zaraz zajrzę do ...witam, dziękuję za miłe słowa :-) zaraz zajrzę do Ciebie :-)<br />pozdrawiammagdamhttps://www.blogger.com/profile/15071091639704993991noreply@blogger.com